Barion Pixel

Termékeinket szerződött partnerünk a GLS futárszolgálat szállítja, az általad kiválasztott módon.

Házhozszállítás:

A Humac termékeket otthonodba, vagy akár munkahelyedre rendelheted, ahol kényelmesen átveheted. Ha utánvéttel rendelted, fizethetsz a futárnál készpénzben, vagy akár bankkártyával is.

Rendelésed 2-4 munkanapon belül kiszállításra kerül.

A leadott rendelésed feladásról, illetve a szállításról a csomagszámmal e-mail értesítőt küldünk, melyben a számlát is megtalálod. (A csomagszám alapján a GLS címzetteknek szóló szolgáltatások oldalán nyomon tudod követni, illetve módosítani, akár a szállítási címet is) A futárszolgálat a kiszállítás napján sms értesítést küld a kiszállítás tervezett időintervallumával a futár elérhetőségével. A futár 3 alkalommal kísérli meg a kiszállítást a megadott címre.

Ezen szállítási mód díja bruttó 1390 Ft

15 000 Ft termék vásárlás felett a szállítás ingyenes

GLS Csomagpont

Ha bizonytalan az átvétel, javasoljuk válaszd a GLS CsomagPontokon történő átvételt! Magyarország területén több mint 800 helyen teheted ezt meg. Így kényelmesen és saját időbeosztásod szerint veheted át a terméket. A csomagpontokon elsősorban készpénzes, de jelentős számukban bankkártyás fizetési lehetőség is rendelkezésedre áll, ha utánvétes fizetést választottál. 

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni kívánó ügyfeleket. GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. 5 munkanapon belül, bármikor átveheted a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitvatartási idejét.

Ezen szállítási mód díja bruttó 1390 Ft.

15 000 Ft termék vásárlás felett a szállítás ingyenes

 

Címzetteknek nyújtott szolgáltatások elérhetősége:

https://gls-group.eu/HU/hu/cimzetteknek-nyujtott-szolgaltatasok

Copyright © 2020 – 2022 Minden jog védve
0