Barion Pixel
A Küldetésünk: Egészséges kedvencek.

Amikor a kedvencünk egészséges, a mindennapok is boldogabbak.

Minden állat egészséges és boldog életet érdemel. Ugyanakkor a tiszta táplálék hiánya allergiához és betegségekhez vezethet.

Megkeseríti a gazdik mindennapjait, hogy minden próbálkozás ellenére sem találnak tartós és természetes gyógymódot. Nincs rendben, hogy drága gyógyszerekkel lehet csak enyhíteni a tüneteket és körülményes diétákkal és kencékkel kísérletezni.

A Humac 100%-ban természetes anyag, ami már több ezer gazdinak és négylábúnak segített. 
Megköti a táplálékban lévő méreganyagok és allergének jelentős részét és pótolja a hiányzó ásványi és nyomelemeket. Ezzel támogatja az állat szervezének regenerálódását, így egészséges és boldog kedvence lesz.

Hogyan tudunk segíteni a gazdiknak, hogy megszüntessék az allergiát és erősítsék kedvencük immunrendszerét?

Bara Ildikó
Alapító

Kedves Gazdi!

Mi a Humaccal szeretnénk egy egészséges világot létrehozni a négylábú kedvenceknek. Én Bara Ildikó vagyok és több ezer gazdival beszéltem az elmúlt években.

A legtöbben azért fordulnak hozzám, hogy segítsek a kedvencének, mert vakarja magát, hullik a szőre, megy a hasa, allergiás, rosszul eszik vagy csak szeretne mindent megtenni azért, hogy a négylábú társa sokáig vele maradjon.

Megkeseríti a gazdik mindennapjait, hogy mindenféle  gyógyszerek, kencék, tápok és körülményes diéták  ellenére sem találnak tartós és természetes gyógymódot. 

Nem találják a megfoghatatlan betegségek valódi okát, amitől szenved a kedvencük. A Humaccal foglalkozva én mindig úgy érzem, el kell juttatnom, át kell adnom a természet üzenetét Nektek. Abban hiszek, hogy minden állat megérdemli az egészséges és boldog életet, gyógyszerek nélkül. A problémák gyökere szinte mindig a táplálkozásra vezethető vissza!

Sajnos nincs tiszta táplálék, mert az élelmiszeripar nem érdekelt benne

Az élelmiszeripar termelési és feldolgozás módszerei miatt szinte minden táplálék tartalmaz idegen anyagokat, toxinokat, amik hatással vannak a kedvenceink emésztőrendszerére. Az egészség a belekben kezdődik. Ha megbomlik a finom egyensúly a bélflórában, az kibillenéshez vezet, s csak idő kérdése valamilyen kísérő betegség megjelenése.  Ráadásul az állatok immunrendszere sem egyforma, ezért különbözőképpen reagálnak. 

Természetesen vannak jobb és rosszabb tápok, lehet finomakat főzni, vagy éppen nyersen etetni De nagyon nehéz jól dönteni, hogy mivel etessük a kedvencünket.  Ez egy átláthatatlan világ és nem kéne ilyen bonyolultnak lennie, hogy gondoskodjunk a kedvenceinkről.

Támogató és nyitott közösség vagyunk, elkötelezettek a tudás megosztásában és a természetes megoldásokban.

Szeretnénk megadni a tudást és eszközöket minden felelős állattartónak, hogy nyugodt, boldog és egészséges életet tudjon biztosítani kedvencének.
Szeretnénk hozzájárulni az egészséges táplálásukhoz, a táplálkozásból eredő megbetegedések teljes megszűnéséhez.
Csatlakozz egy támogató közösséghez, ahol nyíltan beszélünk az élelmiszeripar és a táplálék okozta tünetekről, a fajtabetegségekről és azok kezeléséről.

Azt gondoljuk, hogy a tünetek kezelése helyett, a kiváltó okokkal kell foglalkozni.

Ezért a gazdi munkája és az orvosok szakértelme kéz a kézben kell járjon. Ugyanis olyan civilizációs hatásokról van szó, ami az elmúlt 20-30 évben került előtérbe és a tudomány sem érti még az összefüggéseket teljesen.

Miben más a Humac, mint a többi huminsavas készítmény?

A huminsav méregtelenítő tulajdonsága és az immunrendszerre gyakorolt pozitív hatása közismert. Ugyanakkor nem minden huminsavas készítmény ugyanolyan. A Humac jelenleg az egyedüli ásványi alapú huminsavas termék állatoknak.
A huminsavat általában tőzegből nyerik ki, de ahhoz, hogy hasznosítani tudja a szervezet, kell egy hordozó. Általában ez valamilyen só, ezért nem alkalmazható rendszeresen, csak kúraszerűen. A só megterheli a veséket és hosszú távú alkalmazása akár következményekkel is járhat.
A Humac abban különbözik a többi huminsav tartalmú készítményből, hogy nem tartalmaz sót, kémiai eljárás nélkül, egy szabadalmaztatott feldolgozási eljárással készül.
Más huminsavas készítményektől eltérően, a Humac folyamatosan adható az állatoknak. A Humac alapanyaga a leonardit, ami évmilliók alatt keletkezett. Egy élő anyag, ami tele van a szervezet által hasznosítható ásványi anyagokkal és nyomelemekkel.
A Humac másik különlegessége, a szabadalmaztatott feldolgozási eljárás, amely során “aktiváljuk a huminsavat”, miközben nem adunk hozzá semmilyen más anyagot, és kémiai eljárás nélkül hozzuk létre a terméket. Így a Humac egy 100%-ban természetes “alapanyag”.

Több ezer gazdinak segített már a Humac

Vásárlóink nem egy csodaszert keresnek, de hisznek abban, hogy drága gyógyszerek és kíméletlen diéták helyett van természetes megoldás.

Olvasd el a hozzád hasonló gazdik véleményét. Több száz visszajelzést találhatsz az oldalunkon vagy a Facebookon. 

Copyright © 2020 – 2021 Minden jog védve
pointer-right
0